Şeker komasına giren Berat hayatını kaybetti
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şeker komasına giren 10 yaşındaki Berat Ölmez tedavi gördüğü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam hayatını kaybetti
Yüksekova'da Bayramın 1. gününde şeker komasına giren 10 yaşındaki Berat Ölmez tedavi gördüğü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Yüksekova'da yaşayan Ölmez ailesinin büyüklerinden Muzaffer Ölmez'in torunu 10 yaşındaki Berat Ölmez, Kurban Bayramı'nın 1. günü şeker komasına girdi. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alınan küçük çocuk 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Ölmez'in cenazesinin, Mezarlık Toki'de toprağa verildi.
Ölmez ailesi taziyeleri, Yılmaz (Mori) köy camisinde kabul ediyor.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
