Şehit korucular için tören düzenlendi

Şehit korucular için tören düzenlendi

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan 2 güvenlik korucusu için tören düzenlendi.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu çerçevesinde şehit olan güvenlik korucuları Kemal Alim ve Hüseyin Sarı otopsi işlemleri için Hakkari Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan otopsiden sonra şehitlerin naaşı akşam saatlerinde Çukurca ilçe merkezine getirilerek Emir Şaban Camii'nde cenaze namazı kılındı. Yakınları tarafından ağıtlarla ve dualarla uğurlayan şehitlerin cenazesi defnedilmek üzere Çığlı ve Akkaya köylerine uğurlandı.

Cenaze törenine Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Sağındık, askeri erkan, silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.