Sağlıkçılara 4 ay ek ödeme

Sağlıkçılara 4 ay ek ödeme

Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık tesislerinde görevli personele, 1 Nisan 2021’den geçerli olmak üzere 4 ay süreyle ek ödeme yapılabilecek.

Ek ödeme yapılacak personelin kapsamı ile oranı Sağlık Bakanı tarafından belirlenecek.

Daha önce sadece 3 ay şartlı ek ödeme aldıklarını belirten Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) 2. Başkanı Hacı Yusuf Eryazğan, ek ödeme konusunda aile hekimlerine haksızlık yapıldığını söyledi.

Eryazğan “Sağlık Bakanlığı salgın sürecinde, poliklinik, temel sağlık hizmetlerinin devamı ve aşılama hizmeti noktasında sürekli aile hekimlerine güvenmekte ve bununla övünmekte ancak ters bir şekilde bu kadar güvendiği, takdir ettiği aile hekimlerine ek ödeme noktasında çok cimri davranmakta. Biz de diğer basamaklar gibi şartsız bir ek ödemeyi mutlaka talep ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.