Sağlık Bakanlığı Hakkari'de 20 personel alacak

Sağlık Bakanlığı Hakkari'de 20 personel alacak

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde 27 bin sağlık personeli alımı sonrası 8 bin atama müjdesi daha verdi

Bakan Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı’na 8 bin sürekli işçi alımının yapılacağını duyurdu. 8 bin işçi alımı Resmi Gazete'de yayınlanırken Hakkari'de de  Güvenlik Görevlisi, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Temizlik Görevlisi ve  Bilgisayar sistem kurulumu bakım ve onarım 20 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvurular, 23 Şubat-27 Şubat tarihlerinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden elektronik (çevrim içi) kullanıcı girişi yapılarak alınacak. Ayrıca ALO 170'i arayarak başvuru yapılabiliyor.

Sürekli işçi kadrolarının meslek ve kadro sayısına göre dağılımları şöyle:

Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı (84), biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı (127), elektrikçi (Genel) 144, ısıtma ve sıhhi tesisatçı (143), inşaat boyacısı (64), klinik destek elemanı (600), güvenlik görevlisi (3 bin 250), marangoz (32), oto bakım onarımcısı-otomotiv mekanikçisi (2), oto elektrikçisi (2), otomotiv kaportacısı (2), temizlik görevlisi (3 bin 550).

HAKKARİ

Klinik Destek Elemanı (Hastane): 2
Temizlik elemanı: 7
Bilgisayar Kurulumu bakım ve onarım: 2
Güvenlik Görevlisi (Silahsız): 9

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum