Sağlık AVM iyi bayramlar diler

Sağlık AVM iyi bayramlar diler

Hakkari’nin en taze en sağlıklı ve en güvenli alışverişin adresi S.S Sağlık Tüketim Kooperatifi Kurban Bayramınızı kutlar iyi bayramlar diler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de her dönem farklı indirim kampanyasına imza atarak müşterilerinin yüzünü güldüren S. S Sağlık Tüketim Kooperatifi Kurban Bayramı dolayısı ile bir tebrik mesajı yayımladı. 

Sağlık AVM'den paylaşılan mesajda Kurban Bayramının başta Hakkari halkı olmak üzere tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olması dilendi. 

Mesajda şu ifadelere yer verildi: 

"“İslam âleminin en güzel ve en anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı’nı bir kez daha heyecan ve mutlulukla karşılarken, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini Yüce Mevla’dan her birlikte niyaz ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; kurban ibadetlerimizin Allah katında makbul olmasını diliyor, Hakkarili hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık ve mutlulukla nice bayramlar temenni ediyoruz.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.