“Sağdıç kahvaltıları Meftun-u Hayal” Cafe’de

Hakkari öğretmen Evi Teras katında faaliyet gösteren Hayallerdeki mekan “Meftun-u Hayal” Cafe Restaurant’ Düğün sahiplerinin vazgeçilmezi olan sağdıç kahvaltısı ile davetlilerden tam not aldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Birçok gence istihdam imkanı sağlayan “Meftun-u Hayal” Cafe Restaurant’  sabahları sümbül dağı manzaralı saray kahvaltısı ile Akşamları gün batımı manzaralı terasımızda kahvenizi yudumlamaktan keyif alırsınız.

Hakkari’nin en donanımlı mekanı  olan “Meftun-u Hayal” Cafe Restaurant’ kalitede ve hizmette ödün vermiyor.

Doğum günü ve özel gün programlarına yemek hizmeti veren Meftun-u Hayal” Cafe Restaurant’ müşterilerinin takdirini aldı.

 Meftun-u Hayal” Cafe Restaurat her hafta sonu canlı müzik hizmeti de veriyor.

Güler yüzlü personeli ile Hakkari’nin seyir tepesi olarak ta anılan  Meftun-u Hayal” Cafe Restaurant’ta sizde mutlaka yerinizi ayırın.

ADRES: Yeni Öğretmen Evi Teras kat

İLETİŞİM: 0438 201 00 00

hakkarimeftunuhayalcafe

İLETİŞİM: 0438 201 00 00

gif-001.jpghakkarimeftunuhayalcafe

 

cafe-m.jpghakkari-kahvaltisi-1.jpg4565bea0-059f-4a24-bfbd-e64e8ab22b19.jpghakkari-kahvaltisi-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.