Sağdıç kahvaltıları “Between Cafe Restauran’da

Sağdıç kahvaltıları “Between Cafe Restauran’da

Hakkari Çevreyolu üzerinde hizmet veren Between Cafe Restoran düğün sezonu ile birlikte sağdıç kahvaltılarının yeni adresi oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari kent merkezi Çevre Yolu üzerinde bir süredir hizmet veren kentin en gözde mekanlarından biri olan  Between Cafe Restoran; aileniz ve arkadaş çevrenizle her türlü özel günlerinizde sizleri ağırlamaya hazır.

Geniş ve ferah mekanı ile dikkat çeken Between Cafe Restoran düğün sezonu ile birlikte sağdıçların işini kolaylaştırıyor.

Misafirlerinize güvenli ve huzurlu bir ortam sunan Between Cafe Restoran. mevsim şartlarına uygun farklı etkinliklerin yanı sıra sağdıç kahvaltıları verilmeye başlandı.

Nezih bir ortamda Hakkari'nin meşhur kahvaltılık çeşitleri misafirlerini ağırlamak isteyen sağdıç adayları Between Cafe Restoran’ın deneyimli çalışanları sizlerin hizmetinde olacak. 

Ailece özel misafirler ve kına sağdıç kahvaltısı protokol yemeklerinin verildiği nezih ortama bulunan veren Between Cafe Restoran'a uğramadan geçmeyin.

İşletme sahibi  Yaşar Yorulmaz, her mevsime uygun farklı etkinlikler ile Hakkari halkına hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, düğün sezonu ile birlikte sağdıç kahvaltıları verdiklerini söyledi. 

ADRES: Çevre Yolu “Between Cafe  Restauran “ Hakkari

İLETİŞİM: 0542 211 2430 

İLETİŞİM: 0 542 220 22 21

3-921.jpg4-692.jpg6-352.jpg5-475.jpg

1-20190707120519.jpg2-20190707120519.jpg3-920.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum