Ret Bull yetkilisi Eyidoğan işten kovuldu iddiası

Ret Bull yetkilisi Eyidoğan işten kovuldu iddiası

Hakkâri'ye gitmek isteyen dünyaca ünlü dağcı Fabian Lensch’e "Türkiye'de kaçınmanız gereken tek şehir Hakkâri” mesajını gönderen Red Bull Pazarlama Müdürü Ozan Eyidoğan'ın kovulduğu iddia edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Red Bull'un Türkiye'deki Pazarlama Müdürü Ozan Eyidoğan, Hakkâri'ye gitmek ve video çekerek kentin tanıtımını yapmak isteyen dünyaca ünlü dağcı Fabian Lensch’e gönderdiği e-postadaki, "Türkiye'de 81 şehir var ve kesinlikle kaçınmanız gereken tek şehir Hakkâri” şeklindeki ifadelerine tepkiler çığ gibi yükseldi. 

Kente hemen hemen her kesimin tepki gösterdiği Ozan Eyidoğan'ın işten çıkarıldığı ileri sürüldü. 

Dağcılık Rehberi Gazeteci İskender Karaman sosyal medya hesabından, Red Bull Türkiye Pazarlama Müdürü Ozan Eyidoğan'ın Hakkari hakkında sarf ettiği sözleri nedeniyle işinden atıldığı ve Red Bull'un Hakkari Valisi İdris Akbıyık'tan özür dilediği bilgisini paylaştı.

Karaman paylaşımında "Bir insanın ekmeğinden olması üzücü bir durum. O, benim ekmeğime engel olmuş olabilir fakat ben O'nun ekmeğine engel olmak istemem..."  ifadelerini kullandı.

Hakkari Objektif Haber muhabirinin ulaştığı Ret Bull Türkiye temsilciliğinde görevli bir yetkili ise söz konusu iddia ile ilgili bilgi vermekten kaçındı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum