Putin'in mal varlığı açıklandı

Putin'in mal varlığı açıklandı

Rusya Merkez Seçim Komisyonu'nun açıkladığı verilere göre Putin'in, toplam 10 farklı banka hesabında 54,4 milyon ruble (yaklaşık 606 bin dolar) bulunuyor.

Rusya Merkez Seçim Komisyonu (MSK), Vladimir Putin’in mal varlığını açıkladı. Açıklanan belgelere göre Putin, son altı yılda 67,6 milyon ruble (753 bin dolar) gelir elde etti.

MSK’nın yayımladığı belgelere göre Putin’in St. Petersburg’da 77 metrekarelik bir dairesi ve 18 metrekarelik bir garajı var. Öte yandan Putin, Moskova’da devlet tarafından kiralanan 153,7 metrekarelik bir dairenin de sahibi olarak görülüyor.

Belgelerde Putin’in arabaları da yer alıyor. 1960 ve 1965 model GAZ M-21 model araba, 2009 model bir Lada Niva marka araba ve 1987 model bir kamp karavanı da Putin’in üzerine kayıtlı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.