PTT'den 182. müşteriye yıldönümü sürprizi

PTT'den 182. müşteriye yıldönümü sürprizi

PTT Başmüdürü Şehmuz Alptekin başkanlığındaki heyet PTT'nin 182. yıl dönümü nedeniyle Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ziyaret etti. Gün dolayısı ile 182. müşteriye pul hediye edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan (PTT) Posta Ve Telgraf Teşkilatı’nın 182. kuruluş yıl dönümü sebebiyle kendisini ziyaret eden Hakkâri PTT Başmüdürü Şehmus Alptekin, İşletme Müdürü Gülizar Karataş İdari ve Mali Birimler Müdürü Hüseyin Can ve beraberindeki kurum çalışanlarını makamında kabul etti.

Vali Akbıyık Başmüdür Alptekin ve beraberindeki kurum çalışanlarının gününü kutladı. 

Posta nezareti adıyla 23 Ekim 1940 tarihinde kurulan PTT AŞ’nin 182’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Hakkari Merkez Şubesi’nde program düzenlendi.

Sosyal Yardımlaşma İşlemi için merkez şubesine gelerek PTT’nin kuruluş yıl dönümüyle aynı rakamları taşıyan 182 numaralı gişe numarasını alan Bünyamin Çoşkun’a PTT Başmüdürü Şehmuz Alptekin tarafından ‘Büyük Zafer’in 100. yılı’ isimli pul albümü hediye edildi.

182. müşteri Çoşkun, hediye için PTT’ye teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

TT AS Genel Müdürü Hakan Gülten de gün dolayısı ile yayımladığı mesajda, 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT AŞ'nin 182. yılını kutladı. 

Gülten açıklamasında, "Kökleri sağlam, dalları birçok alana aranan asırlık bir çınar misali, sorumluluklarımızın bilinciyle milletimize hizmet ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Kurulduğu ilk günden itibaren Türk milletinin birçok temel ihtiyacını karşılayan PTT AŞ. sunduğu hizmet ağı her geçen gün büyütmeyi hedefliyor. Türkiye'nin dört bir yanında yer alan iş yerleri ve 42 bini aşkın personeli ile müşterilerinin üst düzey memnuniyet duymasını sağlıyor. Günümüzde postadan kargoya, e-ticaretten bankacılıktan lojistiğe birçok alanda faaliyetlerini sürdüren PTT AS, sahip olduğu iki asra yaklaşan tecrübesi ile geleceğe emin adımlarla ilerliyor" ifadelerini kullandı. 

2.jpg3.jpg

Image

whatsapp-image-2022-10-24-at-13-51-19.jpeg

4.jpg

Image

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.