Özkan, Muhtar adaylığını duyurdu!

Özkan, Muhtar adaylığını duyurdu!

Hakkâri’nin bağlar mahallesinde yaşayan 36 yaşındaki Eğitmen Metin Özkan, mahallesinde muhtar adaylığını duyurdu.

 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Bağlar Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Metin Özkan, ‘Yıllardır Hakkâri yöre kültürü üzerine eğitmenlik yapıyorum. Aynı zamanda esnaflık ve hizmet sektöründe çalışmaktayım. Mahallemin sorunlarına da hâkimim bana yetki verdiğiniz takdirde etkili olacağıma inanabilirsiniz’ dedi.

Özkan yaptığı açıklamada, “ Bağlar Mahallesi sakinleri. Allah nasip ederse 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Bağlar Mahallesine muhtarlık için göreve talibim. Göreve geldiğimizde yapacağımız hizmetlerin başında, muhtarlık bürosu gelmektedir. Sürekli olarak muhtarlık büromuz açık olacak, sizlerin hizmetinde olacaktır. Mahallemizin her türlü sorun ve sıkıntılarının çözümü için çalışacağım. Mahallemiz sakinlerini, yetkili kurum ve kuruluşların yaptıkları duyurularla ilgili sosyal medya ve telefonlarına SMS olarak bilgilendirmeler yapacağız. Mahalle sakinlerimiz her şeyden haberdar olacak. Doğalgaz, imar yolları, su, ulaşım, sorunu, alt yapı üst yapı, çevre düzenlemeleri, dere yatakları önceliğimiz olacaktır. Daha birçok hizmetleri kazandırmak için desteklerinizi bekler, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

METİN ÖZKAN - İLETİŞİM: 0533 913 09 80 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.