Özkan Beton, Gazetecileri İftar Programında Ağırladı

Özkan Beton, Gazetecileri İftar Programında Ağırladı

Hakkâri’de faaliyet gösteren Özkan Beton, Ramazan ayı dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarını iftar programında ağırladı.

 

Özkan Beton Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Özkan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Mehmet Özkan ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.


Huzur lokantasında düzenlenen İftar programında basın mensuplarıyla bir araya gelen Özcan Özkan, yerel basının şehir için üstlendiği önemli role dikkat çekti. Katılımcılarla yakından ilgilenen Özkan, birlik ve beraberlik mesajları vererek basın camiasına teşekkür etti.


Programda konuşan Özkan, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğini belirterek, “Ramazan ayı; paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güçlü şekilde hissedildiği mübarek bir zaman dilimidir. Hakkâri’mizin sesi olan değerli basın mensuplarımızla aynı sofrada buluşmaktan büyük memnuniyet duyduk. Özkan Beton olarak sadece yatırımlarımızla değil, sosyal sorumluluk anlayışımızla da şehrimize katkı sunmaya devam ediyoruz. Hakkâri’nin gelişimi için emek veren tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Mehmet Özkan da program dolayısıyla Özcan Özkan’a teşekkür ederek, bu tür buluşmaların basın ile iş dünyası arasındaki dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.

938b36c0-fe51-4fc1-85b1-f9883a675854.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.