Özkahraman’ın ‘Hakkari Günlüğü’ isimli kitabı çıktı

Özkahraman’ın ‘Hakkari Günlüğü’ isimli kitabı çıktı

Fotoğraf sanatçısı Enver Özkahraman son olarak ‘’Hakkari Günlüğü’’ isimli kitabını çıkardı

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

1970’li yıllarda, Hakkari’de gazetecilik yapan Enver Özkahraman, sanatsal anlamda da önemli çalışmalara imza attı.

Özkahraman’ın, o yılların teknolojisiyle yaptığı gazetecilik ve ortaya koyduğu sanatsal çalışmaları büyük yankı uyandırdı.

Sitav yayınlarından çıkan kitapta Hakkari; doğası, gelenekleri, coğrafik yapısı ve belki de en önemlisi gözden ırak kalmış yüzlerce güzelliği, kültürel mirası yer alıyor.

Basımı tamamlanan kitapla ilgili Özkahraman, şunları paylaştı. ‘’ Hakkari gizemli bir diyar, çözmek için bir ömür, anlatmak için bir kitap çok az kalır. Aklımda kalan ve objektifime takılanların bir azı şimdilik bu kitapta.’’ 

Bir 1 kişi, kitap ve şunu diyen bir yazı 'sîtav HAKKÂRİ GÜNLÜGÜ Enver Özkahraman Enver Özkahraman Yazdı Hakkarî Günlüğü sîtav sitavyayinevi1 f sitavyayinevi sitavyayinevi 544 559' görseli olabilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.