Özel Kural Okulları Hakkari'de LGS tercih çadırı kurdu

10 yıldır Hakkari’de faaliyet gösteren Özel Kural Okulları Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonrası tercih yapacak öğrencilere danışmanlık hizmeti vermek için Tercih Çadırı kurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2013 yılında Hakkari’de eğitim ve öğretim hayatına başlayan ve bünyesinde, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ile Sağlık Lisesi bulunduran Hakkari Özel Kural Okulları her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencileri yalnız bırakmadı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Liseye kayıt yapacak öğrencileri bilgilendirmek için Hakkari Belediyesi karşısında Tercih Çadırı Kuran Özel Kural Okulları, öğrencilere rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Özel Kural Okulları Rehber Öğretmeni/Tercih Danışmanı alanında uzman öğretmenler koordinasyonunda kurulan çadırda öğrenci ve velileri bilgilendiriliyor. 

Okul yönetiminden yapılan açıklamada, yorucu geçen LGS maratonun sona ermesiyle en önemli noktalardan biri olan LGS tercihlerinin 4- 20 Temmuz  arasında gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"LGS Tercihi yapacak ve okul ile ilgili bilgi alacak tüm öğrencileri ve velilerimizi Tercih Standımıza davet ediyoruz. UNUTULMAMALI Kİ BAŞARININ SIRRI İYİ BİR REHBERLİK  ve YÖNLENDİRMEDEN  GEÇER !"

k11.jpg

k1.jpg

k2.jpg

k5.jpg

k3.jpg

k6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.