Özbek "Tarlada izi olmayanın harmanda gözü olmaz"

Özbek "Tarlada izi olmayanın harmanda gözü olmaz"

Hakkari AK Parti eski İl Başkanı ve 28 .Dönem Milletvekili Adayı Abdulmuttalip Özbek seçim açıklamasında bulundu.

Özbek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

''Düne kadar CHP'nin geleceğini düşünerek Cumhurbaşkanımız ve Partimiz aleyhine çalışanlar, bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan'ın büyük bir fark ve büyük bir zaferle çıkacağını anladıkları için sahneye yeni çıkıp çalışıyorlar adeta günah çıkarıyorlar.
22 yıldır bizler Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir gün bile tereddüt yaşamadan her zaman devletimiz milletimiz ve partimiz için dur durak demeden çalıştık. Her gün farklı bir hesap içinde olan ve sadece siyasi çıkar düşünen hiç kimse siyasette başarılı olamaz. Ahlaki olan, en doğrusu insanın olduğu gibi görünmesidir.

28 Mayısta Allah'ın izni, halkımızın iradesiyle ve bütün il ilçe belde köy ve mahalle teşkilatlarımız, Belediye Başkanlarımızla beraber Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ı rekor bir oyla seçerek hem içeride hem de dünyaya bir liderin nasıl halk iradesiyle seçildiğini hep beraber göstereceğiz inşallah.

Bu anlamda bütün Hakkari halkımızdan isteğim, ülkesine ve milletine 22 yıldır hizmet eden, ülkesini ve bütün mazlumları dünyaya karşı tek başına savunan liderimize desteklerini bekliyor bütün Hakkari halkına saygı ve sevgilerimi sunuyorum.''dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.