Ölmez Madencilik ve Çayeli Bakır'dan örnek sosyal sorumluluk projesi ​​​​​​​

Ölmez Madencilik ve Çayeli Bakır'dan örnek sosyal sorumluluk projesi ​​​​​​​

Ölmez Madencilik ve Çayeli Bakır İşletmeleri; Hakkâri Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen “Emniyet Kemeri” sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.​​​​​

Hakkari’de madencilik faaliyetlerine devam eden Ölmez Madencilik ve Çayeli Bakır Meskan Proje sponsorluğunda gerçekleştirilen bu sosyal sorumluluk projesinde, vatandaşlara emniyet kemeri kullanmanın hayat kurtardığı simülasyonlar ile anlatıldı.

“Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır”

Hakkâri Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen bu sosyal sorumluluk projesinde, eğitimler iki gün sürdü ve 500’e yakın vatandaş bu simülasyon aracında emniyet kemeri ile denemeler yaptı. Emniyet Kemeri Simülatörü ile vatandaşlara saatte 8km/h ile giden bir aracın takla atması simülasyon aracılığı ile gösterildi ve emniyet kemeri kullanmanın önemini bir kez daha gösterilmiş oldu.

Yapılan bu eğitimlerden sonra deneme yapan vatandaşlar ise emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu ifade ederek, emniyet kemerini takma sözünü verdiler.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.