Ölmez ailesinin mutlu günü! VİDEO - FOTO GALERİ

Ölmez ailesinin mutlu günü! VİDEO - FOTO GALERİ

Hakkarili İş adamı İsmet Ölmez’in yeğeni Psikolog Zafer Ölmez Urfalı Maden Mühendisi Tuba Genç ile dünya evine girdi. İki gün iki gece süren düğüne binlerce davetli katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Meskan Ölmez Madencilik Şirketinin sahibi Hakkarili İş adamı İsmet Ölmez’in yeğeni Kemal Ölmez’in oğlu Psikolog Zafer Ölmez Urfalı Maden Mühendisi Tuba Genç ile hayatını birleştirdi.

Çiftin düğünü Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde bulunan İbni – Sina İlk ve Ortaokulunun bahçesinde düzenlendi.

Sağdıçlığını İş adamı İsmet Ölmez’in yaptığı düğüne Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr Funda Toprak, Van’ın Başkale ilçesinde yaşayan Ertuşi aşiretinin Kanaat önderi İskender Ertuş, Hakkari ve ilçelerinin kanaat önderleri, iş adamları, siyasi parti temsilcileri, Ölmez ailesinin çevre illerdeki yakınlarının da aralarında bulunduğu binlerce davetli katıldı. 

İki gün süren düğünde renga renk yöresel elbiseler giyen davetliler Kürtçe müzikler eşliğinde doyasıya halay çekip eğlenirken, düğüne katılan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr Funda Toprak gelin ve damat ile fotoğraf çektirip davetlilerle kol kola girerek halay çekti. 

Yaklaşık iki bin davetlinin katıldığı ve renkli görüntülere sahne olan düğünde davetlilere Hakkari’nin yöresel yemekleri ikram edildi. 

Hakkarili İş Adamı İsmet Ölmez, Hakkari ve Türkiye’nin değişik illerinden gelerek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan başta Vali Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak ile Ertuşi aşireti Lideri İskender Ertuş olmak üzere bütün davetlilere teşekkür ederken, damadın babası İş adamı Kemal Ölmez ise genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.  

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum