Nihat Duman Bulak Mahallesi muhtar adayı oldu

Nihat Duman Bulak Mahallesi muhtar adayı oldu

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Hakkari’nin Bulak mahallesinden muhtar adayı olan Nihat Duman vaatlerini anlattı

Yerel seçimlerin start alması ile birlikte belediye başkanlığı, meclis üyeliği aday adaylarının boy gösterdiği günlerde muhtar adayları da adaylıklarını açıklamaya başladı.

2024 mahalli idareler seçimleri yaklaşırken, özellikle mahalle muhtarlığı için Hakkari'de aday olmayı düşünenlerin sayısı bir hayli yüksek sayılara ulaştı.

Bu kapsamda Hakkari’nin en kalabalık mahallesi olan Bulak Mahallesi için Nihat Duman muhtar adayı olduğunu açıkladı.

43 yaşındaki Nihat Duman 8 yıldır yaşadığın Bulak mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Mahallenin temel sorunlarını vatandaşlar ile istişare ederek çözüme kavuşturacaklarını bildiren Duman, “Her daim sahada olacağız. Mahallemizin sakinlerinin yanında olacağız. Bulak Mahallesinde yaşlı, bakıma mutaç ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşları tek tek ziyaret ederek yardımlardan faydalandırılacağız. Mahalde ikamet eden tüm aileleri ziyaret edecem bütün sıkıntılar bir liste haline getireceğiz. Tespit ettiğimz tüm sorunları ilgili üst makamlara ileteceğiz. Tek tek eksiklerin üstesinden geleceğimizden kimse şüphe etmesin. Bullak Mahallesinde ikamet edip de durumu iyi olmayan tüm öğrencilere gereken desteği vereceğiz” diye konuştu.

921f30c2-a3c7-4171-8cf6-8eb700b80189.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.