Nevzat Kızılban'dan Bayram mesajı

Nevzat Kızılban'dan Bayram mesajı

İzmir'de yaşayan İGS uzmanı Hakkarili Mühendis Nevzat Kızılban Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kızılban mesajında şu ifadelere yer verdi: 

CEJNA GELEÊ ROJE PÎROZ BE
“Ez wê cejna qorbanê cejna pîroz li tevahîya gelê Kürd û gelê misilman pîroz dikim, pîrozbahiyê bi taybetî li malbatên serbilind ên hemû xwe bexşên welatparêz dikim û hêvîdar im cejneke aram û bêhnvedaneke aram bijîn û cejn bibe sedema xweşî û aramiyê û azadiye.

Hividarim ku ev cejn bibe derfetek ji bo yekrêzî, yekîtî, hevqebûlkirinê, vekirina rûpeleke nû ya aştiyê, lihevhatinê û gaveke ber bi pêşerojeke hemdem û çêtir be..

Bila ev cejne li Kurdistanê û tevahîya cihanê bibe destpêkeke nû ya hevkarî û xebata hevbeş di navbera hemû hêz, sazi, partî û pêkhateyên welat de ji bo çareserkirina pirsgirêkan û derbaskirina kêşeyan û parastina aştî û aramiyê.
 

Kıymetli akrabalarım, hemşehrilerim, dostlarım, ülkemin güzel insanları, bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Bir sıcak gülümseme bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Dostluğu, sevgiyi ve geleceği, aşımızı ekmeğimizi soframızı, hüznümüzü, acımızı ve yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en samimi ve sıcak hissedeceğimiz mübarek kurban bayramınızı tebrik eder mutluluklar dilerim"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.