Narkotik Köpeği Pars Uyuşturucuya Geçit Vermedi
HAKKARİ Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev alan narkotik köpeği uyuşturucu tacirlerinin korkuyu rüyası oldu.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Hakkari Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri batı illerine araç ile uyuşturucu madde götürüleceği bilgisi alması sonucu yaptığı çalışmalar kapsamında Şemdinli Uygulama Noktasında şüpheli aracı durdurdu.
Durdurulan araçta narkotik Pars ile yapılan kontrollerde aracın yan döşemelerinde zulalanmış vaziyette 107 paket içerisinde, 55 kilo 432 gram eroin maddesi ele geçirildi.
Olay ile ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.


UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
