Murat Kekili Hakkari'ye geliyor

Murat Kekili Hakkari'ye geliyor

Başarılı Rock şarkıcı Murat Kekili, Hakkari'de Valilik ve Belediye tarafından 2 - 3 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Cilofest programında konser verecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği ile Hakkari Belediyesi 2 - 3 Temmuz tarihleri arasında Cilo Dağları Sat Gölleri'nde Cilofest programı düzenliyor.

Belediye tarafından Hakkari Valiliğince program ile ilgili yapılan açıklamada,

"Terörden temizlenerek 2020 yılında Milli park ilan edilen eşsiz güzellikteki Cilo Dağları Sat Gölleri eğlenceli festivallere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son yıllarda yerli ve yabancı birçok turisti ağırlayan şehrimiz bu kez de kusursuz doğasının kalbinde müziği, dansı, heyecanı buluşturuyor." denildi. 

Açıklamada, 2 - 3 Temmuz  tarihlerinde gerçekleşecek olan 4 Cilofest programı kapsamında Rafting, Kano, Bisiklet, Trekking, Kampçılık, Dalgıçlık, Yamaç Paraşütü, Tırmanış, Kayak, SnowBoard ve FlyBoard gibi sayısız aktivite düzenleneceği belirtildi. 

Programda Belediye Sanat Topluluğunun Konseri, Halk Dansları Gösterisi, Aydın Aydın ve Murat Kekilli konser verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.