Muhtarlar Derneği Başkanı Aksaç'tan Kadınlar günü mesajı

Muhtarlar Derneği Başkanı Aksaç'tan Kadınlar günü mesajı

Hakkari Muhtarlar Derneği Başkanı ve yeniden Sümbül Mahallesi muhtar adayı Ferdi Aksaç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Aksaç mesajında: ''Hayatımızın her alanında varlıklarıyla onurlandığımız, bizlere annelik vasıflarıyla şefkatin, eş olma vasıflarıyla ise sevginin ne demek olduğunu öğreten tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ülke olarak gerek ticaretten siyasete, gerekse eğitimden sağlığa kadar gelişimimizde en önemli etken kadınlarımızdır. Bir anne, bir eş ve bir evlat olarak kadın, toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Kadınlarımıza her alanda kabiliyetlerini ortaya koyabilecekleri fırsatlar sunulması, toplum olarak her zaman daha ileriye gidebilmemiz için adeta bir görevdir''

Hakkari Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Aksaç

MÜMBÜL MAHALLESİ  MUHTARI VE ADAYI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.