Müezzin camide kadınlarla ilişkiye girdi iddiası
Konya Selçuklu'da uzun yıllar imamlık yaptıktan sonra emekli olan Y.Y.'nin gönüllü müezzinlik yaptığı camide yardıma muhtaç kadınlarla para karşılığında ilişkiye girdiği iddia edildi.
Habertürk'ten Zafer Samancı'nın haberine göre, Biri resmi nikahlı iki eşi ve 6 çocuğu olan 60 yaşındaki Y.Y.'nin yardıma muhtaç kadınlara para karşılığında cami içinde ilişkiye giriyordu.
Cemaat kuran kursuna giden çocukların ihbarıyla durumdan haberdar oldu. Bazı cemaat üyeleri müezzini, kadınları camiye alırken cep telefonlarıyla görüntüleyip rezaleti müftülüğe bildirdi. Müftülüğün fuhuş yaptığı iddia edilen Y.Y.'nin müezzinlik yapmasına yasak getirildiği öğrenildi.
‘UMRE'YE GİDECEĞİM, BUNLARLA KAFAMI MEŞGUL ETMEK İSTEMİYORUM’
Camiden uzaklaştırıldığını kabul eden Y.Y. ise "Bir şey söylemek istemiyorum. Uzaklaştırıldım, 1 aydır camiye girmiyorum. Şimdi Umre'ye gideceğim, bunlarla kafamı meşgul etmek istemiyorum" demekle yetindi.
