Müdür Gür'den Engelliler günü mesajı

Müdür Gür'den Engelliler günü mesajı

Hakkari Özel Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mesut Gür, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Gür, “Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık, özel gereksinimli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak açısından büyük önem taşımaktadır. Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün özel gereksinimli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız. Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte sağlayacağız. Özel gereksinimli bireylerin yanında olmak her şeyden önce insan olmanın bir sorumluluğudur. Toplumun içerisinde, özel ve değerli bireyler oldukları bilinciyle, hayatın içerisinden tüm engelleri kaldırarak, hayata katılımlarına destek olarak yaşamlarını daha da güzelleştireceğimize inanıyoruz.  Gökkuşağı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi  olarak  sosyal, kültürel ve sportif pek çok faaliyet gerçekleştiriyoruz. Engelsiz Yaşam Akademimizde de, özel bireylerimize hem meslek öğrenme hem sosyalleşme hem de hayata adapte olma imkânı sağlıyoruz. Onların azmini, başarılarını ve mutluluğunu görmek bizleri de çok mutlu ediyor, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Engelsiz bir gelecek için mücadele eden ve önündeki engelleri azimle, inançla aşan tüm özel gereksinimli kardeşlerimizin ve ailelerinin her zaman yanında olacağız" 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum