Müdür Gür aday öğretmenlere seslendi

Müdür Gür aday öğretmenlere seslendi

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür aday öğretmenler toplantısında bir araya geldiği öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Şube Müdürleri; Sabah Saklı, Erol Hanlıgil ve Oktay Kızılkaya ve aday öğretmenler ile bir ara geldi. 

Halk eğitim konferans salonunda düzenlen toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, öğretmenlik mesleğinin sevgi, anlayış, fedakarlık temeline dayalı özel bir meslek olduğunu söyledi.

Öğretmen adaylarına görevlerinde başarılar dileyen Müdür Gür: "Öğretmenlik, okul dışında da etkileri olan sizlerin, öğrencilerinizle hayallerinizde ve rüyalarınızda bile buluştuğunuz bir yaşam şekli olacaktır. Yüreğine dokunamadığınızın beynine giremezsiniz. Öğretmenliğin kutsal yanını unutmadan, bugünkü heyecanınızı hiç yitirmeden mesleğinizi icra etmelisiniz. Çağımızın bütün bilimsel gelişmelerine kendimizi uydurmamız gerekiyor. Biz öğretmen olarak saygın yönümüzü; davranışlarımızla, hareketlerimizle ve kıyafetimizle mesleğimize yaraşır bir şekilde üzerimizde taşımalıyız” ifadelerini kullandı.

İl Müdürü Bilal Gür’ün konuşmasının ardından, Şube Müdürü Erol Hanlıgil tarafından, aday öğretmenlere, protokol kuralları eğitimi verildi.

1-001.jpg

2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum