Meydan Kuyumculuktan Bayram mesajı

Meydan Kuyumculuktan Bayram mesajı

Meydan Kuyumculuk Firması sahipleri Cengiz (Talip) Çitçi ile İdris Arslan Hakkari Objektif Haber aracılığı ile yayınladıkları mesajda tüm İslam Aleminin ve tüm kuyumcu sektörünün ve müşterilerinin Kurban Bayramını tebrik ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bayramın Hakkari halkına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Çiftçi ve Arslan mesajında şu ifadelere yer verdiler:

Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran Kurban Bayramına hep birlikte kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı’nın İslam Alemine, aziz milletimize, Hakkarimize huzur sağlık ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.