Messi kupayla yattı

Messi kupayla yattı

2022 Dünya Kupası şampiyonu Arjantin Milli Takımı, Buenos Aires'e gitti. Şehir meydanında kutlama yapan Tangocular, binlerce taraftarın önüne çıktı. Lionel Messi'nin verdiği poz ise dikkat çekti.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda şampiyon olan Arjantin, 1986'dan sonra büyük bir özleme son verdi. Buenos Aires'te coşkuyla karşılanan milli futbolcular şehir meydanında tur attı. Binlerce taraftarın katıldığı festivalde çeşitli konserler de düzenlendi.

Arjantin Milli Takımı'nın en önemli yıldızı olan Lionel Messi, 2022 Dünya Kupası'yla tarihi bir fotoğraf çektirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 35 yaşındaki oyuncu, kupayla yatağa girip poz verdi.

Fransa ile oynanan final maçında 2 gol atan Messi, seri penaltı atışlarında da topu filelerle birleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.