Mersin'de 30 kişi için gözaltı kararı

Mersin'de 30 kişi için gözaltı kararı

Mersin’de bir polisin yaşamını yitirdiği polisevi saldırısı sonrası yapılan ev baskınlarında 22 kişi gözaltına alındı.

Mersin’in Mezitli ilçesine bağlı Deniz mahallesinde bulunan Tece Polisevi'ne 26 Eylül gerçekleştirilen bombalı ve silahlı saldırıda bir polis şehit oldu, 1 polis ise yaralandı.

Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine yönelik saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Güneş'in de aralarında bulunduğu 18'i belediye personeli 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Kimlikleri belirlenen şüphelilerin adreslerine özel harekat polislerinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda Bedrettin Güneş ve bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Diğer şüphelilerin yakalanması için operasyon devam ederken, gözaltındaki şüphelilerin adreslerindeki aramalar da sürüyor.

Mersin'de polisevine düzenlenen saldırıda polis memuru Sedat Gezer hayatını kaybetmiş, bir polis de yaralanmıştı.

Saldırgan iki kadın üzerlerindeki patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu ölmüştü.

Article share to

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.