Maske zorunluluğu getirilen illere 5 il daha eklendi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, sokağa çıkarken maske takma zorunluluğu getirilen illere 5 ile daha eklendiğini duyurdu.
Bu iller Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Rize ve Şanlıurfa.
Böylece toplam 42 ilde maske zorunluluğu getirildi. Maske zorunluluğu olan iller:
Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bolu, Burdur, Denizli, Düzce, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli, Uşak, Zonguldak, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Rize ve Şanlıurfa
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum
