Madonna depremzedelere bağış için Ahbap'ı adres gösterdi

Madonna depremzedelere bağış için Ahbap'ı adres gösterdi

Madonna, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıkıcı etkilerinden söz etti ve bağış için adres olarak sanatçı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin internet sitesini gösterdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, Instagram hesabından Kahramanmaraş merkezli depremde etkilenen depremzedeler için AHBAP'a bağış çağrısında bulundu.

Madonna, "Bağış yapabileceğiniz en iyi yer" diye yazıp paylaşımına AHBAP'ın web sitesini ekledi.

Madonna paylaşımında, "Herkes Sevgililer Günü’nde aşktan söz ediyor. Tüm sevgi ve iyileştirici enerjimizi bu şiddetli depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Suriye ile Türkiye’ye gönderelim. 33 bin 181 kişi öldü. Birçok kişi evini, işini ve tabii sevdiklerini kaybetti. Şehirler tümüyle haritadan silindi. Bu çok üzücü!" ifadelerini yazan Madonna, AHBAP platformuna bağış çağrısında bulundu.

Madonna paylaşımının sonuna, "The Best Place to Donate is—-ahbap.org" (bağış yapabileceğiniz en iyi yer ahbap.org) ifadesini yazdı.

img-4484.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.