Macron: Erdoğan'la Gazze hakkında görüştük

Macron: Erdoğan'la Gazze hakkında görüştük

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü açıkladı.

 

Eylül ayında Birleşmiş Milletler (BM) toplantısında Filistin devletini tanıyacağını açıklayan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sanal medya hesabı üzerinden sabah saatlerinde  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü açıkladı.

 

Macron, hem Fransızca hem de Türkçe yaptığı açıklamada Erdoğan'la Gazze’deki durum ve iki devletli çözüm konferansı perspektifi hakkında konuştuklarını belirtti.

 

Macron'un paylaşımı şöyle: "Az önce Cumhurbaşkanı @RTErdogan ile Gazze’deki durum ve iki devletli çözüm konferansı perspektifi hakkında görüştüm. İsraillilerin ve Filistinlilerin barış ve güvenliği için her şey yapılmalıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.