Levent Börek geniş ürün yelpazesi ile hizmetinizde

Levent Börek geniş ürün yelpazesi ile hizmetinizde

Börekten, mantıya, kahvaltılıklardan tatlılara kadar bir çok lezzet Levent Börek Hakkari Şubesinde sizi bekliyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Levent Usta'nın ürettiği sıcak sıcak efsane börekler, tatlı çeşitleri, pizza ve içecek çeşitleri ile Hakkari Şubesinde.

1.jpg

Hakkari’de bir yıl önce faaliyete başlayan Adana'nın meşhur börekçisi Levent Börek yeni kadrosu ve geniş yelpazesi ve ile hizmetinizde.

1968 yılında Adana Merkezli ‘Benzeri Değil Orjinali’ sloganı ile bir çok ilde faaliyette olan ve 27 Ocak 2021 tarihinde 118. Şubesini Bulak Mahallesi Fidan Hanım Caddesi üzerinde Ümit Petrol bitişiğindeki adresinde açtı.

Gıda mühendislerinin denetiminde hijyen kurallarına uygun üretim tesislerinde üretilen efsane börekleri güvenle tüketebilirsiniz.

4.jpg

Et dönerli, çikolatalı, patatesli, zeytinli, ıspanaklı, kavurmalı ve sucuklu börek çeşitlerinin yanı sıra, karışık ve kaşarlı pizza, çıtır kova, ev mantısı, kıymalı, patatesli, ıspanaklı ve peynirli gözleme çeşitlerini bulabilirsiniz.

3.jpg

Cevizli Fıstık Zade ve Billuriye Baklavaları ile künefe gibi tatlı çeşitleri, sıkma portakal suyu, nar suyu kokteyl gibi içecekler ve gün boyu serpme kahvaltı, kapuçino, ekspreso ve sıcak süt Levent Börekte

2.jpg

3 personelin istihdam edildiği Levent Börek Hakkari Şubesinde her ayın 15’i ve 1'inde yüzde 10 indirime gidiyor.

6.jpg

En özel günlerinizde ve davetlerinizde toplu börek siparişi vermek için 0507 660 44 27 numaralı Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

9.jpg

Efsane Levent Börek lezzeti, Alo Paket hattı 0438 211 64 64 ve 0507 660 44 27 Whatsapp Sipariş Hattı ile kapınıza kadar geliyor.

Adres: Bulak Mahallesi Fidan Hanım Caddesi Ümit Petrol yanı/ Hakkari Merkez

10.jpg

5.jpg

8.jpg

7.jpg

11.jpg

12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum