Kural Okulları’ndan görkemli mezuniyet töreni

Özel Hakkari Kural Okulları 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet töreni düzenledi. 10. Yılını geride bırakan öğrencinin mezun olduğu tören renkli görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2013 yılında Hakkari’de eğitim ve öğretim hayatına başlayan ve bünyesinde, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ile Sağlık Lisesi bulunduran Özel Hakkari Kural Okulları 2021 -2022 Eğitim Öğretim sezonunda mezun olan öğrencileri için tören düzenledi.

Hakkari Öğretmenevinde düzenlenen törene Özel Hakkari Kural Okulları Kurucu Müdürü Habip Gür, Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Aşan, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Edebiyat Öğretmeni Yasemin Koca’nın sunduğu programda öğrencilere seslenen Özel Hakkari Kural Okulları Kurucu Müdürü Habip Gür, mezuniyet törenine katılan herkese teşekkür etti.

3728460-fotogaleri.png

Kural Okullarının 10. Yılını geride bıraktığını belirten Gür, “Her sene bu gururu yaşıyoruz. Ama bu sene bu gururu farklı yaşıyoruz. Çünkü Kural Okulları 10 yaşında. Bu vesile ile tarihi anlar yaşıyoruz. Biz mezuniyet törenini bütün okullar gibi daha öğrencilerimiz sınava girmeden yapmak istemedik. Çünkü birinci önceliğimiz sınava hazırlıktı. Başarılı bir sınav geçirmemiz gerekiyordu. Öğrencilerimizden aldığımız dönütlerle başarılı bir sınav geçirdik. İnşallah öyledir” dedi.

Bu yıl üç farklı dalda öğrenci mezun etmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Gür, 10’un üzerinde öğrencilerinin atandığını söyledi ve bunun Hakkari’de bir ilk olduğunu belirtti.

Kural Ailesi olarak, öğretmen, öğrenci ve veli iş birliği yollarına emin adımlar ile devam ettiklerini dile getiren Kurucu Müdür Gür, bu başarıda emeği geçen bütün öğretmenlerine teşekkür etti.

Bu yıl mezun olacak 53 öğrenciye ait slayt gösterisi ile devam eden programda 12 A Sağlık Bölümü öğrencisi Fatma Yılmaz ve Fen Lisesi öğrencisi Nurdan Mavigöz mezun öğrenciler adına veda konuşması gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından Edebiyat Sınıfı öğrencileri şiir dinletisi verdi.

Öğretmen ve idarecilerin mezun olan öğrencilere tek tek diplomalarını verdiği mezuniyet töreninde pasta kesildi, hemşirelik andı okundu.

Özel Hakkari Kural Okulları Beşinci Dönem mezuniyet töreni yapılan ikramın ardından Kütçe ve Türkçe halaylar eşliğinde çekilen halaylar ile geç saatlere kadar devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.