Kripto piyasası altüst oldu

Kripto piyasası altüst oldu

Kripto varlık piyasası FTX'in iflasının ardından bir başka şirketin iflası daha gündeme geldi. Dijital varlık aracı kurumu Genesis'in fon olmadan iflas bayrağını çekeceği ifade edildi.

Kripto varlık piyasası zor durumdaki şirketlerin etkisiyle zor bir dönemden geçiyor. FTX'in gürültülü iflas sürecinin tozu yere inmeden bir şirketin daha iflas yolunda olduğu belirtildi. Genesis'in fon olmadan iflas edeceği uyarısında bulunduğu ifade ediliyor. Bloomberg HT'deki habere göre kaynaklar şirketin kredi birimi için yeni finansman arayışında olduğunu ve bu çabaların sonuçsuz kalması durumunda potansiyel yatırımcılarını iflas başvurusu yapacağı yönünde uyardığını belirtti.

Kaynaklar şirketin 1 milyar dolarlık fon arayışında olduğunu ifade etti. FTX hesabında 175 milyon doları kalan Genesis 10 Kasım'dan itibaren çekimleri durdurmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.