Koparan muhtar adaylığını duyurdu!

Koparan muhtar adaylığını duyurdu!

Hakkari'nin Medrese mahallesi sakinlerinden Resul Koparan muhtar adaylığını duyurdu!

31 Mart yerel seçimleri için mahalle muhtarları yarışa girmeye başladı. Resul Koparan Medrese Mahallesi Muhtar adayı oldu.

Medrese Mahallesi’nde muhtar adayı olan Resul Koparan; “Mahallemin her türlü sorunlarını dinleyen ve sıkıntılara çözüm bulan bir muhtar olmaya geliyorum” dedi.

 31 Mart 2024 tarihimde yapılacak yerel seçim için şimdiden çalışmalara başladığını belirten Koparan; “Muhtar olduktan sonra herkesin ulaşabileceği ve sorunları dile getirebileceği, mahallenin uygun bir yerinde de resmî muhtarlık evi açacağım. Mahallemizin bir ferdi olarak bir kesimin değil, herkesin muhtarı olmaya ve sorunları el birliğiyle çözmeye çalışacağım. Dar gelirli, mahallemizin sosyal içerikli yardımlar herkese adaletli dağıtılacağına söz veriyorum. ” diye konuştu. 

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum