Koca'dan Tıp Bayramı mesajı

Koca'dan Tıp Bayramı mesajı

Sağlık çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı Haftası’nda greve çıkarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bizim hekimlerimizi eşsiz yapan insanımıza hizmet aşkıdır. Hizmet aşkıyla nice bayramlara" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Twitter hesabından bir mesaj yayımladı.

Bakan Koca, yayımladığı mesajda, "Kıymetli hekimler ve tıbbiyeliler, 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum. Bu ülkenin hekimleri savaşta, salgınlarda, zorlukta, geniş zamanda hep halkının yanında ve onun kahramanı olmuştur. Bizim hekimlerimizi eşsiz yapan insanımıza hizmet aşkıdır. Hizmet aşkıyla nice bayramlara" ifadelerini kullandı.

Öte yandan sağlık emekçileri, 14 Mart Tıp Bayramı Haftası’nda “Gelecek Ellerimizde” ve “Emek Bizim Söz Bizim” programı kapsamında Türk Tabipleri Birliği’nin çağrısıyla 14-15 Mart’ta ‘Büyük G(ö)rev’e çıkıyor.

Emeklerinin karşılığını alamadığını, tüketen çalışma koşullarına ve sağlık alanında yaşanan şiddete tek bir gün bile tahammüllerinin kalmadığını belirten sağlık emekçileri, “Vazgeçmiyoruz, hakkımız olanı alacağız ve sağlıkta şiddeti durduracağız” diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.