Kılıçdaroğlu: Biz baskıcı olan her şeyden arındık, demokratikleştik

Kılıçdaroğlu: Biz baskıcı olan her şeyden arındık, demokratikleştik

Muhafazakar genç kadınlara seslenen Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, "Biz baskıcı olan her şeyden arındık, demokratikleştik. Onlar en baskıcı olanı yanlarına çektiler" dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda muhafazakar genç kadınlara seslendi.

Kadınların özgürlüklerinin yok edilmesine izin vermeyeceklerini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Muhafazakâr genç kadınlara seslenmek istiyorum. Biz baskıcı olan her şeyden arındık, demokratikleştik. Onlar en baskıcı olanı yanlarına çektiler. Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar. Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

'PAYLAŞIMI ALINTILAYAN AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM'

Daha sonra ikinci bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Paylaşımı alıntılayan AK Parti milletvekillerine teşekkür ederim. Panikle yazdıklarına göre, İletişim Başkanlığı da bu konunun ne kadar önemli olduğunun farkında. 6284’ün kaldırılmasına asla izin vermemeliyiz. Bu tüm kadınların ortak meselesidir" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.