Keskin, Muhtar adaylığını duyurdu

Keskin, Muhtar adaylığını duyurdu

Hakkarili Abdulğani Keskin, Halife Derviş Mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı.

 

Hakkari'de tanınan isimlerinden 44 yaşındaki Abdulğani Keskin, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Halife Derviş Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar olması halinde, mahalle sakinleri için güzel ve etkili projeleri olduğunu söyleyen Keskin, yaptığı açıklamada;

'Çok değerli Halife Derviş mahallesi sakinleri, Ben Çukurca ilçesine bağlı Çayırlı köyünde doğdum. Uzun yıllardır bu mahallede ikamet etmekteyim ve hemen hemen bütün mahalleliyi az çok tanıyorum.mahallenin sorunlarını biliyorum Evliyim ve 4 çocuk babasıyım. Yeni yüz yeni heyecan ve yeni ekibimizle mahallemizi örnek mahalle yapabilmek için elimizden gelen Her şeyi yapacağımıza emin olabilirsiniz .Mahalle sakinlerimiz içinde güzel ve etkili projelerimiz var. Sadece siz bize güvenin ve mahallemizdeki değişimleri kısa sürede göreceksiniz. Ben şimdiden 31 Mart yerel seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum kazanan mahallemiz olması dileğiyle.

son-1-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.