Katar Emiri, Trump'ın davetini reddetti
ABD Başkanı Donald Trump, Körfez'deki krizin çözümü için Katar Emiri'ni Beyaz Saray'a davet etmişti. Katar'dan bu davete ret cevabı geldi.
Katar Emiri Tamim bin Hamid El Sani, Trump'ın Beyaz Saray davetini reddetti.
AP'ye konuşan Katarlı bir diplomat, El Sani'nin mevcut yaptırımlar devam ederken ülkeden ayrılmayacağını, bu nedenle Beyaz Saray'a gitmeyeceğini söyledi.
Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad el Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştiren ABD Başkanı Donald Trump, Katar krizinde arabulucu olma teklifinde bulunmuştu. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Başkan, gerekirse Beyaz Saray'da görüşme de dahil olmak üzere, taraflara farklılıklarını gidermek için arabuluculuk teklifinde bulundu" denilmişti.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
