Karagöz Kasabı kampanyayı uzattı: Etin kilosu 45 TL

Hakkari’nin Kayacan Caddesi Fakülte Derslikleri karşısında hizmet veren Karagöz Kasabı geçen ay başlattığı indirimli et kampanyasına Aralık ayında da devam edecek. Türkiye'nin en ucuz kırmızı etin kilosu sadece 45 TL.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Uzun yıllardır Hakkari'de hem hayvancılık hem de kasaplık yapan Hakkarili Genç Girişimci Orhan Karagöz Bulak Mahallesi Kayacan Caddesi Fakülte Derslikleri karşısında kendisine ait kasap dükkanında kırmızı et fiyatlarında inanılmaz indirim kampanyası başlattı.

Kasım Ayına özel 45 TL olan etin kilosu Aralık ayı boyunca da 45 TL'ye satılacak.  

Kendi köyünde beslediği küçük baş hayvanlardan elde ettiği etin kilosunu 45 TL'den satmaya devam edecek olan Orhan Karagöz kampanyasının Aralık Ayı boyunca devam edeceğini söyledi.

Eti maliyet fiyatına sattığını belirten Karagöz, “Bir ay önce Hakkari halkımıza özel bir kampanya başlatmıştık. Kampanya süremiz hemen hemen dolmak üzere biz bu kampanyayı halkımız için bu kampanyayı bir ay daha uzatma kararı aldık. Yani elimizde olan hayvanların hepsini Hakkari halkımıza sunuyoruz. Şuan Türkiye’nin her yerinde et 65 – 70 lira olan eti maliyet fiyatı olan 45 liraya satıyoruz. Bunu hiçbir kasapta bulamazsınız. Yani karsız satış yapıyoruz” diye konuştu.

ADRES: Pehlivan Mahallesi Çölemerik Caddesi Taş apartmanı Kat: 1 No: 39-Hakkari

1-001.jpg

2-001.jpg

3-001.jpg

4-001.jpg

5-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum