Kapalı köy ve mezra yolları açıldı

Kapalı köy ve mezra yolları açıldı

Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri kar yağışı sonrası kapanan 6 köy ve 12 mezra yolunu ulaşıma açtıktan sonra askeri üs bölgelerinde çalışma başlattı.

Ekipler Tarafından Yüksekova İlçesinde Kar Kalınlığının Yer Yer 1 Metreyi Bulduğu Meşkan Tepe Ve Çobanpınar Üs Bölgesi Yolunda Yürütülen Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor.

Zor Şartlarda Çalışmalarını Sürdüren Ekipler, İki Üs Bölgesi Yolunun Bir An Önce Ulaşıma Açılması İçin Büyük Gayret Sarf Ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.