Kanat önderi Öztunç’dan açıklama

Kanat önderi Öztunç’dan açıklama

Hakkari kanaat önderi Hasan Öztunç, CHP saflarına katılan kardeşi Fehmi Öztunç ile ilgili gazetecilere açıklamada bulundu.

Öztunç açıklamasında, ”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 14 Ağustos 2001 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruşunda yer aldık.

AK Parti’nin kuruşundan bu güne kadar Devletimizin, Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin hizmetinde olmaya devam ettik.2018 yılı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri İle birlikte AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından kurulan Cumhur İttifakı’nın neferi olarak hizmet ediyoruz.

4 Ekim 2022 tarihinde kardeşim Fehmi Öztunç’un CHP’ye katıldığını basın yayın organları vasıtası ile öğrendim. Kardeşim Fehmi Öztunç’un CHP’ye katılması biz Jirki aşiretinin ve aile mensuplarının bilgisi ve görgüsü dışında olmuştur. CHP ve Fehmi Öztunç’u kesinlikle desteklemiyoruz. Hem jirki aşireti olarak hem aile bireyleri olarak PKK terör örgütünün uzantısı olan HDP ile ittifak kuran CHP ve Millet İttifakının bünyesindeki diğer siyasi Partilerle hiçbir irtibatımız bulunmamaktadır.

Dün olduğu gibi bugün ve 2023 seçimlerinde de Devletimizin birliği, beraberliği, bütünlüğü ve terörle mücadelesinde Devletimizin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Cumhur İttifakının ölümüne yanındayız" Kamuoyuna duyurulur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum