Kanat, Bağlar mahallesi için adaylığını duyurdu

Kanat, Bağlar mahallesi için adaylığını duyurdu

Hakkarili Mehmet Kanat, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bağlar Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlere az zaman kala muhtar adayları kendilerini açıklamaya devam ediyor. Bağlar mahallesi için adaylığını duyuran Mehmet Kanat, 'Genç başlayacağız genç devam edeceğiz' dedi.

Muhtar adayı Mehmet Kanat, yaptığı açıklamada, Bağlar Mahallesi'nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek Özellikle yol, su, alt yapı, servis ve doğalgaz sorunlarından bağlayıp daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirtti.

 Mahalle sakinlerinin katılımını ve desteklerini önemseyen bir yaklaşım benimseyerek, mahalledeki herkesin söz sahibi olması gerektiğini vurguladı.

Kanat, Bağlar Mahallesi için daha güzel daha huzurlu bir mahalle inşa etmek adına yola çıkarken, mahalle sakinlerinden gelen her türlü görüş, öneri ve eleştiriyi değerli bulduğunu ifade ederek, birlikte daha güzel günler için el birliğiyle çalışma çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.