Kahraman ailesinin mutlu günü!

Kahraman ailesinin mutlu günü!

Hakkarili Eczacı Muhammed Kahraman Ankara’da yaşayan Dilara Karaman ile dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin ileri gelenlerinden Rahmetli H. Sadullah Kahraman’ın ( Sado’ye Qero’nun) Eczacı Torunu

Muhammed Kahraman ile Ankara ilinde yaşayan Dilara Karaman hayatlarını birleştirdi.

Kahraman çifti için 24 Temmuz Pazar günü Ankara’da görkemli bir düğün yapılırken, çiftin Hakkari’deki düğünü ise 6 /7 Ağustos’ta Şehit Selahattin İlk ve Ortaokulu bahçesinde yapıldı.

Sağdıçlığını A. Aziz Kahraman’ın yaptığı düğüne Kahraman ailesinin Irak ve İran’da yaşayan yakınlarının yanı sıra Hakkari, Yüksekova, Van, Şırnak, İstanbul’dan gelen binlerce davetli katıldı.

fotogaleri.gif

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Ak Parti İl Başkanı A. Mütalip Özbek, Durankaya Eski Belediye Başkanı Fatih Keskin, Hakkari’nin önde gelen kanaat önderleri, siyasi partilerin il başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

Hakkari’nin sevilen ses sanatçısı Şiyar Yaşar ve ekibinin sahne aldığı düğüne davul zurnacılar renk katarken, renga renk yöresel elbiseleri ile kol kola giren davetliler sıcak havaya rağmen çektikleri halay ile gelin ve damadın mutluluğuna ortak oldular.  

Misafirleri  alanın girişinde ağırlayan damadın amcaları Abdülaziz Kahraman ve Tacettin Kahraman bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

Gelin ve damada ömrü boyu mutluluk dileyen sağdıç A. Aziz Kahraman ise mutu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.

Çekimleri Jehat Prodüksiyon tarafından yapılan düğünde damat için 1 milyon 25 bin TL para toplanırken geline ise 1 kiloya yakın altın takıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.