Kadın girişimcilerden Vali Çelik'e ziyaret

Kadın girişimcilerden Vali Çelik'e ziyaret

Demeter Tarımsal Kalkınma Kadın Kooperatifi ve Lilyana Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Temsilcileri Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik' makamında ziyaret ettiler.

Demeter Tarımsal Kalkınma Kadın Kooperatifi Başkanı Bahar Sağkol ile Yönetim Kurulu Üyesi Perihan Mert ve Lilyana Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ümmühan Keskin ile Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Harmancı Vali Ali Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Kadın Kooperatiflerinin temsilcileri, Hakkâri’de kadın üreticilerimizin faaliyetlerine yönelik iş birliğini arttırmak ve istihdamı yükseltmek için yapılabilecek çalışmalar ve planladıkları projeler hakkında Vali Çelik’e bilgiler verdiler.

Vali Çelik, kadın kooperatiflerinin yapacakları çalışmalara elinden gelen desteği vereceğini belirterek, misafirlerine ziyaretleri için teşekkür etti ve değerli çalışmalarının devamını diledi. 

ghfkuzuwuaer-77.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.