Kaçar ailesinin mutlu günü!

Hakkarili İshak Kaçar ile Çukurcalı Sena Kılıç görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de yaşayan Kaçar ailesi fertlerinden İshak Kaçar Çukurca ilçesi Gündeş Köyü Çimenli Mahallesinden Sena Kılıç ile dünya evine girdi. 

Genç çift için Hakkari Devlet Hastanesi Karşısı Hedef Halı Saha Tesislerinde 2 gün süren görkemli bir düğün töreni düzenlendi. 

Sağdıçlığını Enver Kaçar'ın yaptığı düğüne Hakkari ve Çukurca'nın önde gelen kanaat önderleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, iş insanları ve binlerce davetli katıldı.

Hakkarili Sanatçı Ozan Ersin ve ekibinin seslendirdiği Kürtçe müzikler eşliğinde halay çeken davetliler iki gün boyunca gönüllerince eğlendi. 

Hakkari yöresel yemeklerinin ısmarlandığı düğünde davetliler gelin ve damada hediye ve takı takmak için adeta yarışırken, geline  2 tam 12 çeyrek altın takıldı. Damat için ise yaklaşık 160 bin TL para toplandı. 

Damadın ağabeyi İsa Kaçar bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. 

Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyen sağdıç Enver Kaçar ise düğüne katılan tüm misafirlere teşekkür etti.  

14.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

17.jpg

5.jpg

7.jpg

15.jpg

6.jpg

8.jpg

9.jpg

11.jpg

13.jpg

12.jpg

16.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.