Jandarma mobil trafik eğitim tırı Hakkari’de

Jandarma mobil trafik eğitim tırı Hakkari’de

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığınca mobil trafik eğitim tırı farkındalık oluşturmak amacıyla Hakkari’ye geldi.

Ankara’dan gelen Jandarma Genel Komutanlığı trafik timleri Cumhuriyet İlk Okulundan kurulan mobil trafik eğitim tırında ve çocuklar için kurulan trafik pistinde çocukları trafik kuralları hakkında uygulamalı olarak bilgilendirdi.

Öğrencilerin trafik güvenliği konusunda farkındalığın artırılması ve trafik kuralları hakkında teorik ve uygulamalı olarak bilgilendirmenin sağlanması amacıyla mobil trafik tırı ve emniyet kemeri simülasyon aracı ile trafik güvenliği konularında uygulamalı eğitimler verildi.

Jandarma tarafından hazırlanan çizgi film ile çocuklara trafik kuralları anlatıldı tırın içinde.

Cumhuriyet İlk Okulu Bahçesinde kurulan trafik parkurunda çocuklara trafik ışıkları akülü araçlarla uygulamalı olarak gösterildi.

Öğrencilere ayrıca suçlularla mücadele konusunda bilgiler verildi.

mg-4243.jpg

1.jpg

7.jpg

mg-4243-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.