İstanbul'da öldürülen iş adamı cinayetiyle ilgili Hakkari'de gözaltı!

İstanbul'da öldürülen iş adamı cinayetiyle ilgili Hakkari'de gözaltı!

İstanbul Başakşehir'de oturduğu sitenin otoparkında başından tabancayla vurularak öldürülen iş insanı Abdülkadir Altuğrul cinayetinde İstanbul ve Hakkari’de gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında iş insanının eşi de bulunuyor

 

3 Ocak 2023 tarihinde saat 19.50 sıralarında meydana gelen olayda Kapalıçarşı’da işyeri bulunan 34 yaşındaki Abdülkadir Altuğrul maskeli bir kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. Cinayet anının güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlenmişti.

Görüntülerde yüzü maskeli bir kişinin bir süre otoparkta dolaştığı, ardından otomobilinin bagajını açan iş insanının arkasından yaklaşarak başına ateş ediyordu. İş insanın başına 2 kurşun isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Şüphelilerden biri eşi

DHA’nın haberine göre olayla ilgili yürütülen soruşturmada polis, silahı kullanan kişinin Mazlum B. olduğunu belirledi. Mazlum B. aranırken, yürütülen soruşturmada 6 kişinin daha olayla bağlantısı olduğu belirlendi.

Bu kişilerden birinin Abdülkadir Altuğrul’un eşi Hülya Altuğrul, diğerinin ise Altuğrul'un yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Polis şüphelileri yakalamak için  İstanbul ve Hakkari’de eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda aralarında tetikçinin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

65db29bc28377b522b8c096a.webp

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.