İstanbul'da Hakkari ve ilçeleri Gönüllüler Derneği merkezi açıldı

İstanbul'da Hakkari ve ilçeleri Gönüllüler Derneği merkezi açıldı

İstanbul’da faaliyet gösteren Hakkari ve ilçeleri Gönüllüler Derneği merkezi açılışı gerçekleştirildi.

Derneğin açılışı İstanbul Esenyurt İlçesi İnönü Mahallesinde çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi

Açılışta konuşan Hakkari ve ilçeleri Gönüllüler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Mavi, büyük bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mavi, yıllardır İstanbul’da bir dernek kurmak istediklerini, şartların buna ancak bugün elverdiğini belirterek, “Bugün bizim için çok mutlu bir gün. İstanbul’da artık her Hakkârilinin bir evi olmuş oldu. Burada iyi günde kötü günde hep beraber olacağız. Dayanışma içinde olacağız, çocuklarımızın kültürlerini tanımalarını sağlayacağız. Derneğimiz İstanbul Esenyurt ilçesi İnönü Mahallesinde 363. Sokak no 50 ve 52’de bulunuyor. Şimdilik 12.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olacak. Hakkari ve ilçelerinde  olan ya da yolu buraya düşecek tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi. Derneğin açılış programına Trakya Hakkârililer Derneği Başkanı Servet Yağmur, Avukat Fazıl Turgut, Senar Öztunç, Hakim Sönmez, Gıyasettin Fırat, Berzan Doğan, Nesrin Doğan ve İstanbul’da yaşayan Hakkarililer ve dostları katıldı.    
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.