İsrail'in Gazze saldırılarına tepki yağıyor

İsrail'in Gazze saldırılarına tepki yağıyor

İsrail'in dün gece Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 24 kişi hayatını kaybetti, 103 kişi yaralandı. Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Er basın açıklamasında bulunarak tepki gösterdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''İsrail Orta doğuda Fitne ateşinin fitilini ateşlemeye çalışıyor. Siyonist katil İsrail sürekli bunu yapıyor. Mübarek Ramazan ayında ibadetlerini ifa etmeye çalışan Filistinli Müslüman kardeşlerimizin Kudüs’te tüm Müslümanların birinci kıblesi olan  Mescid-i Aksa'nın içine kadar girip ses bombaları, biber gazları ve sahici mermilerle ateş edip yüzlerce kardeşlerimizin yaralanmasına onlarca kardeşimizin ölümüne  sebep oluyorlar. İnsanlıktan nasibini almamış arakasındaki güce güvenerek kanunsuzca Filistin topraklarını i işgal eden terör devleti İsrail Orta doğuda sürekli huzursuzluğun Anarşinin fitilini ateşleyip Filistinli kardeşlerimizi yerlerinden yurtlarından etmeye çalışıyorlar. Siyonist katil Barbar İsrail devletini şiddetle nefretle kınıyoruz.  Hani o haktan hukuktan demokrasiden dem tutan o birleşmiş milletlerini kendi emellerine göre yönlendiren o ülkeler,  İsrailin hukuksuz işgaline ve Filistinli kardeşlerimize karşı yapılan soykırıma  neden suskun kalıyorlar''

 

Başkan Er  ''İsrail şunu çok iyi bilmeli ki, Kudüs İsrail'e ait değildir ve asla da olmayacaktır.  Peygamberlerimizin diyarı, Müslümanlarında Birinci kıblesi olan Mescidi Aksa’nın da içinde bulunduğu  ve Filistinlilerin Başkenti olan Kudüs’ün üzerinde oynanan oyunları şiddetle nefretle kınıyor ve bu akıl yoksunu İsrailin yaptığı işgali ve  katliamlarından vazgeçmemesi halinde onlar için  ağır sonuçları olacağını Müslümanların son damlasına kadar bu işgale asla izin vermeyeceklerini unutmamaları gerektiğini açık açık beyan ediyoruz.   Filistin halkı ve Kudüs asla sahipsiz değildir. Kudüs’ün tüm Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu, bütün dünyanın bilmesi gerektiğini vurgulayarak, Kudüs bizlere Yüce Peygamberimizin emanetidir. Bu emaneti Dünyadaki tüm Müslümanların  tek ses halinde sahip çıkması ve İsrail’e karşı en sert  tepkiyi göstermeleri  gereken asli bir görevimizdir.  Dünyada İslam birliğinden ve İslami değerlerinden sürekli uzak duran Bazı Körfez ülkelerinin  İsrail’in yaptıklarını görmezden gelen tutumlarını ve İsrail’e hiçbir tepki göstermedikleri için de yazıklar olsun diyor, onları da şiddetle nefretle kınıyoruz.  Ve Tüm İslam alemine buradan sesleniyoruz.

Ey islam dünyası,  Ey Müslümanlar, Ey petrol kralları,  Ey saray hanedanları

49 yıldır süren bir işgal var Kudüs te.  Bu suskunluk niye soruyoruz sizlere,

Hani mescidi aksa, Müslümanların Birinci kıblesiydi…

Hani Peygamberlerin diyarıydı Kudüs…

Susanlara, Vicdanınız hiç mi sızlamıyor. Kardeşleriniz mescidi aksa da,

Kudüs te yıllardır Siyonist Katil İsrail tarafından şehit ediliyor….

Yerlerinden yurtlarından ediliyor.  Ne zaman sahip çıkacaksın Birinci kıblenize,

Nasıl cevap vereceksin yüce Allah’a, Müslümanlar bu kadar zayıf kalırmıydı.

Yapmayın ey Müslümanlar. Hani bizler bir buçuk milyar Müslüman idik.

Hani bizim gücümüz kudretimiz vardı. Kardeşlerimizin Kudüs ile ilgili ağıtları, Dünyayı sarıyor. Ve bizler suskun ve sessiziz.

Ve diyoruz ki Kudüs kurtulmadan, kan ve gözyaşının Müslümanların üzerinde dinmesi asla mümkün olmayacaktır.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.